Superstaari-Leemet: mina oleksin pidanud saatest lahkuma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti otsib superstaari finalist Leemet Onno
Eesti otsib superstaari finalist Leemet Onno Foto: TV3

«Eesti otsib superstaari» teises finaalsaates said kõige vähem hääli Katrin-Merili Poom ja Leemet Onno. Poisile õnn naeratas ning ta pääses järgmise nädala saatesse. Leemet ütles hiljem, et tal on väga kahju, et nõnda hea laulja nagu Katrin tema asemel välja langes.

«Ma ei oska öelda, kes mind praegu sellest seisust välja päästsid,» ütles Leemet Õhtulehele pärast järgmisesse saatesse edasi pääsemist. Ka esimeses finaalsaates oli Leemet viimase kolme seas.

«Täna olin seal kolme seas ja vaatasin, et kaks superhead lauljat astuvad minu kõrvale. Mõtlesin: «Nonii, Lemps, müts maha, võta mikker kätte ja hakka tegema.»» Noormehel on siiralt kahju, et lahkuma pidi Katrin: «Mul on meeletult kahju, et nii hea laulja nagu Katrin-Merili läks minu... Ma tunnen, et mina oleksin pidanud vist tema asemel seal olema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles