Selena Gomez taastub neeru siirdamise operatsioonist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selena Gomez
Selena Gomez Foto: SCANPIX

Lauljanna Selena Gomez selgitab sõpradele ja fännidele, miks on olnud suve jooksul vaikuses ja hoidnud madalat profiili. 

Emotsionaalses avalduses on Selena kirjutanud: «Minu sõbrad ja fännid on küsinud, miks ma ei reageeri postitustele või miks ei avalda uut muusikat. Sain aru, et pean minema neerusiirdamisele luupuse tõttu, mis mul avastati ja vajasin operatsioonijärgset taastumisaega.

«Tahaksin avalikult tänada oma perekonda ja imetlusväärset arstide meeskonda ning seda, mida nad on enne ja pärast operatsiooni teinud. Mul ei ole sõnu, mis kirjeldaksid seda tänu, mida saaksin edasi anda oma kaunile sõbrale Francia Raisale. Ta andis mulle kingituse ja tegi ohvri, andes mulle neeru. Ma olen uskumatult õnnistatud. Ma armastan sind nii palju õde. Luupus on jätkuvalt väga võõras haigus, aga on tehtud edusamme.
Selena lisas seejärel lingi Lupus Research Alliance'i veebisaidile lootes, et tema järgijad uuriksid haiguse kohta lähemalt.
Luupus (ladina keeles lupus erythematosus systemicuskrooniline) on põletikuline multisüsteemne autoimmuunhaigus, mis võib kahjustada kõiki kudesid. Teatud tüüpi autoantikehade ülemäärase produktsiooni ja nendest tekkivate immuunkomplekside kaudu hakkavad immuunsüsteemi teatud rakud ja humoraalsed mehhanismid töötama organismi enda struktuuride vastu ning ründavad oma kudesid, eeskätt veresooni, liigeseid, nahka ja teisi elundeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles