Laur Joamets Eestisse naasta ei plaani: mulle lihtsalt ei sobi selline tööstiil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sturgill Simpsoni kitarrist Laur Joamets David Lettermani saates
Sturgill Simpsoni kitarrist Laur Joamets David Lettermani saates Foto: Late Show with David Letterman

«Ringvaade» kohtus kitarrist Laur Joametsaga, kes veel mõni aeg tagasi oli Ameerika kantrimuusiku Sturgill Simpsoni bändi liige, kelle viimane album võitis ka Grammy. 

Kaamerate ees tõi Joamets välja, et Eestis peab muusikuna ära elamiseks väga palju tööd tegema ning talle selline rütm ei sobi, vahendab Menu.

«Ma ei ole kunagi üle nelja aasta ühes bändis püsinud ja ma tundsin, et ei suuda Sturgill Simpsoni koosluses piisavalt mina ise olla,» kinnitas ta ja tõi välja, et nad arutasid sõbralikult koos oma asjad läbi ning ta läks oma teed.

«Iga kord, kui ma tulen Eestisse tagasi, siis mulle meenub, kuidas töö tegemine siin käis ning selleks, et siin ära elada, peab ikka väga palju erinevaid asju tegema,» tõi ta põhjuseks, miks ta praeguseks Ameerikasse kolinud on. «Mulle lihtsalt ei sobi selline tööstiil.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles