Lubadest ilma jäänud ja tingimisi vangi mõistetud Asmer: selle aja elab üle

Irene Kivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TRT01: MARKO ASMER :TARTU, EESTI, 03OCT08 -  
Marko Asmer demonstreeris Raadi liberajal auto elektroonilise stabiilsuskontrolli eeliseid.
Pildil Marko Asmer.
ma/Foto MARGUS ANSU POSTIMEES
TRT01: MARKO ASMER :TARTU, EESTI, 03OCT08 - Marko Asmer demonstreeris Raadi liberajal auto elektroonilise stabiilsuskontrolli eeliseid. Pildil Marko Asmer. ma/Foto MARGUS ANSU POSTIMEES Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Harju Maakohus tunnistas täna Marko Asmeri (33) süüdi mootorsõiduki juhtimises joobeseisundis ja mõistis talle karistuseks üheksa kuud vangistust. Asmer vastab Elu24 kõnele reipal häälel. 

«Mis mul rahule või mitte rahule oli jääda, see oli kokkuleppemenetlus ja ma teadsin seda karistust juba varem,» sõnab värskelt kohtust tulnud Asmer Elu24-le ja lisab: «Lugu on kahtsusväärne ja mul ei ole midagi öelda.»

Küsimusele, kuidas endine vormeliäss nüüd liiklema hakkab, Asmer vastust ei tea, kuid vastab postiivselt: «Ega elu seisma ei jää, eks ma vaatan, mis saab. Küll ma midagi välja mõtlen.»

Põhja ringkonnaprokuratuuri esitatud süüdistuse kohaselt juhtis Marko Asmer 14.juuli õhtul kella 19:10 ajal Viimsi vallas Haabneeme alevikus mootorsõidukit Mercedes-Benz ning põhjustas liiklusõnnetuse, olles kriminaalses alkoholijoobes.

Selle eest määras kohus Asmerile tingimisi vangistuse üheksaks kuuks ning temalt võeti ära neljaks kuuks mootorsõiduki juhtimisõigus. Samuti peab ta tasuma menetluskulud, mis on 743 eurot. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles