Kas ajaloo piinlikuim intervjuu? Jim Carrey näitas «keskmist sõrme» New Yorgi fashionistadele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jim Carrey ja Catt Sadler
Jim Carrey ja Catt Sadler Foto: Facebook

55-aastane koomik andis elu ebamugavama intervjuu, kui teda küsitles New Yorgi Moenädalal meediaväljaande E! reporter Catt Sadler.

Näitleja ja koomik Jim Carrey osales Harpers Bazaar Icons By Carine Roitfeld peol, mis oli osa New Yorgi Moenädalal toimuvatest sündmustest. Punasel vaibal andis mees  aga ajaloo ebamugavama intervjuu, mille põhiline sõnum oli, et sellel kõigel, mis seal toimub ei ole mingit mõtet.
Kui Sadler soovis kuulsa koomikuga rääkida kullasärast ja ikoonidest, kes on n-ö tavainimestele teejuhtideks ja inspiratsiooniks, lausus Jim, et tema ei usu ikoonidesse. Ja tema ei näe sellel mõtet. 
«Sellel üritusel pole mingit mõtet,» lausus Jim.
«Soovisin leida kõige mõttetuma asja, mida saan tulla vaatama ja nautima ja siin ma olen!»
Mees jätkas fraasidega, mida oli andnud aastal 2014. aastal Iowa ülikoolis Maharishi University of Management lausudes mõtte: «Mina ei usu isiksustesse. Usun, et rahu jääb kaugemale isiksustest.»
Kui Catt Sadler kiitis koomiku suurepärast välimust, selgitas Jim, et ma ei riietanud end. Asjad lihtsalt juhtuvad. Kuula Carrey ebatavalist intervjuud, millega ta põhimõtteliselt valas vee peale Harpers Bazaari korraldatud üritusele. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles