Eesti-Soome dildosõda sai õnneliku lõpu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dildosõda
Dildosõda Foto: TV3

Soome disainer Tea Latvala kurtis saates «Kuuuurija», et eestlased panid pihta tema idee puidust dildosid valmistada. 

Nimelt said firma Wildy OÜ loojad Andrus ja Kusti «ühelt soome tädilt» idee valmistada puidust peeniseid, mida siis eestlastele omaselt palju odavama hinnaga internetis müüdi. Kui Tea dildode hinnad algavad 600 eurost, siis eestlaste voolitud mängukannid maksavad kõigest 100 eurot.

Tea Latvala otsustas aga häbitute ideevarastega silmitsi astuda ja neilt aru pärida.

«Ma lähen ja küsin, et what the fuck is going on! Ma tahan tõsiselt rääkida sellest dildosõjast Eesti ja Soome vahel. Mul on suur uudishimu ja ma olen valmis neile kere peale andma, kui selleks vajadust on,» ähvardas Tea. 

«Me ei ole üritanud mingit replikat teha järgi. Me nägime seda intervjuud ja loomulikult vaatasime tema kodulehte ja muid, kes turul on,» seletasid noormehed. 

Saarlased voolivad peeniseid kohalikust Saaremaa vahtrapuust. Noormehed imestasid, et kas tõesti ei jätku maailmas, kus elab seitse miljardit inimest, turgu mitmele puupeeniste tootjale.

Tea saabus kohale ja viskas poiste tootele pilgu peale. Naise arvates on need dildod tõesti tema omadelt kopeeritud.

Õnneks lõppes kõik õnnelikult ning Tea, Andrus ja Kusti said suurteks sõpradeks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles