Tuuli Roosma paljastab! Millisest harjumusest pidi Mart Sander loobuma «Litside» võtteperioodiks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuuli Roosma
Tuuli Roosma Foto: TV3 / kuvatõmmis

Uue saatesarja «Litsid» produtsent Tuuli Roosma räägib oma koostööst sarja režissööri Mart Sanderiga ning paljastab, millisest harjumusest pidi mees sarja võtteperioodiks loobuma.

Tuuli Roosma kirjeldas koostööd multitalendi Mart Sanderiga ning avaldas põhjuse, miks võttis vastu töö sarja režissöörina.
«Mu elu oli lihtsalt liiga lihtne. Tahtsin, et see muutuks raskemaks,» räägib Tuuli.
«Olin valmis igasugusteks asjadeks, aga mitte selleks, et kõik läheb kui lepasereega.»
Tuuli rääkis TV3 antud intervjuus, kuidas talle meenus ühel ööl, kui töölepingud olid vormistatud, et Mart Sander on mees, kes ei tee tööd enne kella 1 päeval. 
Tema üllatuseks oli Sander aga kõikidel võttepäevadel kohal kell 8 ja pärast väsitavaid võttepäevi oli filmimehel energiat koju monteerima minna. 
Tuuli imetleb Mart Sanderi töövõimet: «Tohutu motivatsioon ja töövõime. Ma arvan, et ta teeb juba järgmist projekti.» kirjeldab Tuuli Mart Sanderit, kes sellel aastal tähistas enda 50. sünnipäeva, tegi filmidebüüdi ja avaldas järjekordse romaani.
Vaata täispikka videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles