20-aastane Kylie Jenner suurendas rahulolematu poiss-sõbra tõttu huuli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kylie Jenner
Kylie Jenner Foto: Instagram

Tõsielustaar, modell ja seltskonnatäht Kylie Jenner avaldas põhjuse, miks on kirurgi noa all lasknud kohendada enda huuli. 

Kylie Jenner / Scanpix
Kylie Jenner / Scanpix Foto: SCANPIX

Kylie räägib puberteedieas kogetud traumaatilisest seigast pühapäevase väljaande E! videoklipis «Life of Kylie» ja avaldab põhjuse, mis ajendas teda huuli suurendama. 
«Olin 15-aastane ning ebakindel oma välimuse ja huulte suhtes. Mul olid tõsiselt väikesed huuled,» räägib seltskonnatäht. Sellele järeldusele oli neiu jõudnud tänu tolleaegsele poisssõbrale, kes oli seda ka Kyliele otse öelnud:
«See võis olla minu esimene suudlus. See noormees ütles mulle, et ma ei ole hea suudleja, kuna mul on lihtsalt liiga väikesed huuled.»

Kylie Jenner
Kylie Jenner Foto: Vida Press

«Kui poiss, kes sulle meeldib lausub sellised sõnad, siis see mõjutab sind,» lausus Kylie.
«Ma ei tundnud ennast atraktiivselt ja kaunilt ja kindlasti see mõjutas mind.»
Kui alguses kasutas Kylie huulevärvimisel tehnikat, mis tegi visuaalselt huuled lopsakamaks, siis ühel hetkel ta mõistis, et see ei toimi ja ta peab midagi muutma, vahendab Daily Mail.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles