Top 3: Edgar Savisaare uut võimalikku ratastoolilükkajat (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Savisaar kohtus Lasnamäel valijatega.
Savisaar kohtus Lasnamäel valijatega. Foto: Mihkel Maripuu

Reedel sai teatavaks, et Savisaare valimisliidust lahkus kümme inimest, nende seas ka nüüdseks endine Edgar Savisaare nõunik ja «ratastoolilükkaja» Andres-Marius Rosenblatt. 

«Eks vaatame, kes saab mu ratastooli lükkaja koha nüüd endale. Enne valimisi seisab veel ees palju pikki kohtupäevi, kus ennast heast küljest näidata ja endale nime teha,» ironiseeris poliitik Postimehele.

Elu24 otsustas Edgarile appi tulla ja valida välja kolm parimat kandidaati tema uuest valimisliidust, kes sobiksid poliitiku uueks ratastoolilükkajaks: 

1. Martin Plaser

Sõjaväelase töötaustaga Martin Plaser, kes tegeleb maadlusega, on tugev ning ratastooli päevad läbi lükates tulevad musklid kasuks. 

Martin Plaser
Martin Plaser Foto: Marina Suvoroff

2. Airi Vipulkumar Kansar

Sarivaare päevad on pikad ning kohtus käimisega seoses stressirohked. Tõhusaks stressimaandajaks on hea meelelahutus ning seda oskab imelise lauluhäälega Airi ka anda!

Airi Vipulkumar Kansar korraldas India teemalise õhtu, kus Airi laulis India mantraid
Airi Vipulkumar Kansar korraldas India teemalise õhtu, kus Airi laulis India mantraid Foto: taevasjamaa.ee

2. Urmas Sõõrumaa

Urmas Sõõrumaa on ärimees ning ta teab, et eduka äri tegemiseks on kõik lubatud. Ka Savisaare ratastooli heaks kuvandiks lükata. 

Tallinn 02.02.2017. Pildil kuldse kiivriga Urmas Sõõrumaa.FOTO:SANDER ILVEST/POSTIMEES / SANDER ILVEST/PM/SCANPIX BALTICS
Tallinn 02.02.2017. Pildil kuldse kiivriga Urmas Sõõrumaa.FOTO:SANDER ILVEST/POSTIMEES / SANDER ILVEST/PM/SCANPIX BALTICS Foto: Sander Ilvest / Postimees
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles