Meeleheitel ämmaemand: palun ärge seksige jõulude ajal! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suurbritannias sünnib kõige rohkem lapsi 26. septembril, sest inimesed armastavad seksida jõulude ajal.

Londoni ämmaemand Mhairi Maharry säutsus naljaga pooleks, et ta on meeleheitel ja palus inimestel jõulude ajal seksimisest hoiduda, vahendab The Independent.

«Ei ole võimalik, et praegu on alles 5. september! Ma ei pea veel 25 sellist päeva vastu! Kui tunnete või armastate mõnda ämmaemandat, siis palun lõpetage jõulude ajal seksimine!» ahastas Maharry Twitteris.

Maharry pole sugugi üksi. «Jumaluke, september on kohutav! Mul pole pikka aega nii tihedat töögraafikut olnud,» lisas ämmaemand Bethan Jones. «Kõik otsustavad aasta lõpus, et järgmine aasta on ideaalne lapsesaamiseks. Nad alustavad kohe proovimist ning laps sünnibki üheksa kuu pärast!»

Maharry humoorikas säuts tõi hulgaliselt vastukaja ka peagi emaks saavatelt naistelt.

«Ma vabandan siiralt! Mu esimene laps oli septembribeebi ja minu sünnitusosakonna ämmaemand oli murdumise äärel. Ma ei suuda piisavalt vabandada!» säutus üks ema.

«Fair enough. Inimesena, kelle sünnitustähtaeg on kolme nädala pärast, vabandan, et teie stressi suurendan,» tögas teine.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles