Elmo Nüganen: see, kas minu aeg on Linnateatris otsas, ei ole teiste teatrite näitlejate otsustada (9)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elmo Nüganen
Elmo Nüganen Foto: Sander Ilvest

Teatrifestival Draama 2017 raamatus ilmus intervjuu näitleja Märt Avandiga, kes avaldas arvamust, et seisakus Eesti Draamateatri ja Tallinna Linnateatri juhtide aeg on otsas. Sellega kinnitas ta ka Henrik kalmeti skandalset seisukohta. Näitejuhid ise Avandi sõnu pikemalt kommenteerida ei soovi.

«Tegemist on ühe näitleja arvamusega, mida ma ei näe põhjust kommenteerida,» sõnab Priit Pedajas, kes lavastab praegu Soomes ja on märksa konkreetsem kui Avandi oma etteheidetes ning ütleb seisaku-jutu peale lihtsalt, Nüganen jääb samuti napisõnaliseks: see, kas minu aeg on teatris otsas, on ikkagi Linnateatri inimeste, mitte teiste teatrite näitlejate otsustada. 

Loe refereeritud artiklit pikemalt värskest Õhtulehest!

«Ma ei usu, et kummagi teatri peanäitejuhid, nii Pedajas (Eesti Draamateatri peanäitejuht Priit Pedajas) kui Nüganen (Tallinna Linnateatri peanäitejuht Elmo Nüganen), teisiti arvavad. Kui arvavad, siis ma olen asjadest täiesti valesti aru saanud… Mis puutub «kiviga viskamisse», siis on see täiesti normaalne asjade jäik,» rääkis Avandi, et Tallinna vanimad teatrid on seisakus.

«Ning Henrikut (Henrik Kalmet, endine Tallinna Linnateatri näitleja) tundes ma ei usu mingil juhul, et see, mis ta tegi, oli lihtsalt emotsionaalne purse,» kinnitas Avandi ja lisas: «Henrik on selleks kaugelt liiga intelligentne.»

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles