Näosaate viimane osaleja on Elina Born! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elina Born
Elina Born Foto: instagram.com

«Seitsmesed» avalikustasid täna suurshow viimase osaleja, kes oli otse-eetrisse tulnud koos näosaate kohtuniku Tanjaga. Nüüdseks on «Su nägu kõlab tuttavalt» kõik osalejad teada – Hele Kõrve, Daniel Levi Viinalass, Hanna Martinson, Bert Pringi, Marta Laan, Valter Soosalu, Andres Dvinjaninov ja sensuaalseim superstaar – Elina Born! 

«Olen väga põnevil ning ei suuda esimest saadet ära oodata. Väga huvitav, kuidas seal kõik olema saab, sest enne lavale astumist ja numbri sooritamist on veel joru asju, mida peab tegema, et sinna üldse jõuda lõpuks,» kirjeldab Elina oma esimesi emotsioone.

Elina oma tugevusi ja nõrkusi välja tuua ei oska: «Ma ei tea ausalt öeldes, sest praegu on kõik nii uus ja huvitav ning eks ma alles kompan piire.»

Milliseid artiste soovib Elina parodeerida? «Kedagi, keda pole väga kerge järgi teha. Just, et saaks end proovile panna ja kui ei tulegi välja, siis mis seal ikka, naer on ju tervisele kasulik!» on Elina põnevil.

Elinale lisaks astuvad näosaate lavale kolm nais- ja neli meesnäitlejat, -lauljat.

«Oleme kõik koos olnud praegu veel ainult promopildistamisel. Proovides ikka vahel juhtun kokku teistega, aga pildistamisel sai selgeks küll, et meil on ikka väga vahva punt kokku sattunud. Eriti tore on see, et saan jälle sõpru juurde. Ehk peale esimest saadet oskan juba ennustada võitjat, aga hetkel küll mitte. Ja samas... kas see mängib üldse põhirolli?» sõnab Elina.

Kas aga Elina jõuab ka näosaate kõrvalt muusikaga tegeleda? «On oodata uut lugu ja kindlasti tahan jõuda ikka esinema igale poole, kuhu kutsutakse. Ja natukene peab saladuseks ka midagi jääma,» on Elina ootusärev.

«Su nägu kõlab tuttavalt» uus hooaeg algab 1. oktoobril.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles