Raivo E. Tamm: minu eesmärk on lõpus püsti olla, mitte nii, et kiirabi paneb voolikud külge

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raivo E. Tamm läbis Tartus edukalt oma esimese triatloni
Raivo E. Tamm läbis Tartus edukalt oma esimese triatloni Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Raivo E. Tamm, kes oli enda sõnul juba päris paksuks läinud, võttis end aasta alguses kätte ja läbis suve lõpus oma esimese triatloni. Nüüd on näitlejal kavas juba järgmine suur väljakutse.

Raivo, kes on tänaseks alla võtnud 18 kilo, rääkis «Ringvaates», et tal on tuleva aasta 4. augustil kavas täispikk triatlon.

Pärast Otepää IronMani on Raivo läbinud mitmeid võistlusi ning nüüd on tal tulevat aastat silmas pidades plaanis veel sel sügisel läbida täispikk jooksumaraton. Hiljuti sõitis Raivo rattaga Tallinnast Tartusse ja järgmisel nädalal hakkab ta kõrghoonete treppidel silkama.

«Ei ole, sest ma olen oma iseloomult alalhoidlik inimene,» kinnitas Raivo, et tal pole plaanis end pooleks rebestada. «Ma ei tee seda kõike nii, et silme eest on ruuduline. Teen oma rütmis tiksudes nii treeningut kui võistlusi. Ma ei läinud ka võistlusele mingit aega taga ajama. Minu eesmärk oli see läbi teha ja lõpus püsti olla, mitte lääbakil, nii, et kiirabi paneb voolikud külge.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles