Kes on see paparatsode poolt jahituim viieaastane?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suri Cruise
Suri Cruise Foto: MAVRIXONLINE.COM

Maniküüritud, meigitud ja maailma hinnatuimate disainerite rõivastes väike tüdruk tähistab oma viieaastaseks saamist. Tema pidu maksab väidetavalt ligi 13 000 naela, kingitus isalt aga 3 miljonit, kirjutas Daily Mail.

Samal ajal kui tüdruk oma uut nukku kingipaberist välja võtab, tuleb külalistel üksteisest aru saamiseks häält tõsta üleval tiirutavate helikopterite tõttu, millelt paparatsod meeleheitlikult tüdrukust häid kaadreid püüavad saada.

Tegemist on ilmselt ühe kõige fotografeerituma lapsega maailmas. Tüdruk, kelle esimene fotosessioon leidis aset viiekuuselt ja kes on end meikinud juba viimased kaks aastat, eelistades roosat huulepulka päeval ja punast õhtul.

Selline on näitlejate Tom Cruise’i ja Katie Holmes'i tütre Suri Cruise'i elu. Varaküps plikatirts, kes vaatamata kõigele pole veel ikka näiteks oma lutist loobunud.

Vaata paparatsode pilte Suri Cruise’st siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles