Kohtingu õudusunenägu: naine jäi WC akna vahele kinni kui üritas oma ekskrementi aknast välja visata

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Ikka juhtub, et esimene kohting võib osutuda piinlikuks ja ebamugavaks. Üks inglise neiu sai aga oma naha kogeda sellist häbi ja piinlikkustunnet, mida ei sooviks isegi oma vaenlasele. 

Nimelt tutvus neiu Tinderis noormehe Liamiga, kellega lepiti ka kokkusaamine kokku. Paaril klappis hästi ja otsustati suunduda noormehe koju veini jooma ja juttu rääkima. Ühel hetkel tundis aga neiu vajadust tualetti n-ö suurele hädale minna. Õnnetul kombel ei läinud see aga tualetist kuidagi alla ning paanikas neiu tegi suure vea, otsustades selle WC aknast välja visata, edastab ajaleht The Sun.

Õnnetul kombel kukkus julk kahe aknaklaasi vahele ning kui tüdruk seda sealt välja õngitseda üritas, jäi akna vahele kinni. Tal ei jäänudki muud üle, kui noormees appi kutsuda ja tegu üles tunnistada. Kuid ka Liam ei saanud neiut akna vahelt kätte, nii et lõpuks tuli kohale päästeteenistus, kes akna eest ära lõhkus ja neiu piinlikust olukorrast päästis. 

Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Liam Smyth jagas oma pöörast kohtingulugu ja pilte juhtunust sotsiaalmeedias ning see levis kulutulena. Praegu on katkise akna asenduseks annetatud noormehele ligi 2500 naela ning Liam avaldas, et nad on pärast juhtunut käinud ka teisel kohtingul. Tuleb välja, et mõningaid mehi nii kergesti eemale ei peletagi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles