Foto: Carmen Kass käis Burning Manil mehega, kes tuntud Eesti naise avalikult paljaks kooris

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carmen Kass festivalil Burning Man moelooja Liisi Eesmaa loomingus. Aksessuaarid valmisid Liisil koostöös arhitekt Sille Pihlakuga
Carmen Kass festivalil Burning Man moelooja Liisi Eesmaa loomingus. Aksessuaarid valmisid Liisil koostöös arhitekt Sille Pihlakuga Foto: Erakogu

Supermodell Carmen Kass lehvis eelmise aasta Burning Mani festivalil ringi Liisi Eesmaa moeloomingus. Sel aastal oli Carmen taas platsis, saatjaks skandaalne Alan Adojaan.

Mõned aastad tagasi ilmus Adojaani sulest raamat «On nagu pole», mille promomiseks avaldas mees Youtube´is klipi, milles ta väidetavalt tuntud Eesti naise alasti koorib. Spekuleeritud on, et salapärane naine võis olla Evelin Võigemast, Triin Tulev või hoopis Liis Lass. Adojaan olla lubanud sellest, käsi piiblil, vaikida. 

Nüüd jagab Adojaan oma Instagramis pilte selle aasta kõrbefestivalilt, ning ühelt neist võib ära tunda ka unise näoga Carmen Kassi. 

Alan Adojaan ja Carmen Kass
Alan Adojaan ja Carmen Kass Foto: Instagram
Alan Adojaan Burning Manil
Alan Adojaan Burning Manil Foto: Instagram
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles