Portugali eurolaulja Salvador Sobrali elu ripub juuksekarva otsas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salvador Sobral
Salvador Sobral Foto: Youtube

Maikuus Kiievis Eurovisioni lauluvõistluse võitnud Portugali laulja Salvador Sobral tühistas oma septembri lõpuni planeeritud tuuri ning teatas, et lahkub tervise tõttu teadmata ajani lavalt. 

Südame siirdamist ootav 27-aastane muusik, kelle organismi toimimist toetab juba mõnda aega spetsiaalne aparatuur, on viimased kolm kuud väga aktiivselt kontserte andnud ning oma debüütalbumit «Excuse Me» müünud. Lisaks tuli Sobral välja ka uue muusikalise projektiga Alexander Search, mis seisneb tuntud Portugali poeedi Fernando Pessoa luuletustele tehtud muusikas.

Algselt välja kuulutatud tuuri kavasse lisandus suure nõudluse tõttu pidevalt uusi esinemisi, kuid paraku on muusiku tervis koormuse tõttu kannatanud ning tänaseks on juba ära jäetud mitu viimast kontserti, kuid anti lootust laulja naasmisele. Eile teatas artist video teel aga isiklikult, et saabunud on aeg lavalt lahkuda ning enne teadmata ajani eemalolekut annab ta veel vaid ühe kontserdi.

«Tere kõigile! Enam pole kellelegi saladus, et mu tervis on väga habras. Mul on probleem ja kahjuks saabunud aeg anda oma keha teaduse hooleks ning tõmbuda muusika tegemisest eemale,» sõnab muusik oma pöördumises. «Pean lahkuma oma muusikuelust ning minema teise ellu, kus mu probleemiga osatakse tegeleda. See on ajutine hüvastijätt,» räägib muusik videos.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles