Pimestav silmailu ehk skandaalse Meelis Lao kuulsad pruudid läbi aegade

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eda-Ines Etti esines Butterfly lounge'i kokteiliõhtul
Eda-Ines Etti esines Butterfly lounge'i kokteiliõhtul Foto: Andres Raudjalg

Skandaalne ärimees ja 1990. aastate allilmategelane Meelis Lao nõrkuseks on olnud kaunid naised. Karismaatiline kurikael on võlunud ära nii mõnegi Maarjamaa kaunitari. Vaata galeriid!

Kätlin Maran - Meelis Lao on eraelu jaganud 1990. aastate teises pooles ärinaise ja Urmas Sõõrumaa praeguse elukaaslase Kätliniga 5 aastat. Kohtusid noored ühel aastavahetuspeol Olümpia hotellis.

Läbi aegade blondide kiharatega silma paistnud äridaam Kätlin Maran
Läbi aegade blondide kiharatega silma paistnud äridaam Kätlin Maran Foto: Tiit Mõtus

Heti Tulve - seltskonnastaar astus avalikkuse ette just skandaalse Meelis Lao kauni kaaslasena. Meelis teab, kuidas naisi poputada: väidetavalt kinkis mees südamedaamile juba teisel kohtumisel Gucci käekoti.

HETI TULVE / MIHKEL MARIPUU / SCANPIX BALTICS
HETI TULVE / MIHKEL MARIPUU / SCANPIX BALTICS Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eda-Ines Etti - lauljatari ja ärimehe väike romanss leidis aset aastal 2004. Paarike nautis lembehetki nii küünlavalgel restoranides kui öölokaalides. 
 

Eda-Ines Etti 17.06.2016
Eda-Ines Etti 17.06.2016 Foto: Viktor Burkivski

Aina Ambrosius - eksootiline kaunitar, kirjastaja ametit pidav Aina võlus ärimehe ära aastal 2003. Enne seda olid nad olnud pikka aega teretuttavad.

Sirly Tillmann - Meelis Lao praegune elukaaslane on kaunis modell Sirly. Koos ollakse ligi 12 aastat. 
Sirly on kunagises intervjuus lausunud, et neil on Meelisega ideaalne suhe: 
«Kahe inimese koosolemine põhineb nende vabal tahtel, seda ei pea alati kinnitama abiellumise ja lastega. Meil on rahulik elu. Ma pole enam 16, et vajaksin tugevat meest, kelle kõrval lihtsalt särada. Ma saan ka ise väga hästi hakkama,»
 

Sirly Tillmann
Sirly Tillmann Foto: Scanpix / Õhtuleht / Teet Malsroos

Ave - Meelis Lao naudib kaunite naiste seltskonda. Kuid nagu paljudest maffiafilmidestki näha, on bossil küll alati sõbrannasid, kuid laste ema on üks ja kindel.

Oma kahe poja ema Avega oli Meelis aastaid abielus, kuid mõni aeg tagasi läksid nende eluteed lahku. Hoolimata lahutusest ja lahus elamisest sündis 2001. aastal, kui Lao liikus seltskonnas modell Hettiga, nende teine laps.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles