Elu24 teleproff: «Lillepood» on üle-võlli-lillekese Ivo Reinoki soolo. Lootust on!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivo Reinok sarjas «Lillepood»
Ivo Reinok sarjas «Lillepood» Foto: TV3

TV3s startis teisipäeval uus kodumaine komöödia «Lillepood», mille vaieldamatu täht on Ivo Reinok.

Sari räägib endisest ametnikust Armandist (Ago Anderson), kes sai ootamatult lillepoe omanikuks. Lillepoega tuli kaasa üle-võlli-lilleline florist Kristofer Robin (Ivo Reinok), kes on väga heas kontaktis oma naiseliku poolega. Kristofer Robini elu armastuseks on lilled, mida ta kohtleb kui oma parimaid sõpru. Kritsofer Robini sisemised võnked on lilledega täpselt samad!

Sari algas peategelaste tutvustusega, millega saadi piisavalt kiiresti ühele poole. Ekraanil püüdis kogu tähelepanu Reinoki kehastatud lillelaps, kes alguses oma over the top näitlemisega veidi närvidel mängis. No kui palju on lilleenergiat vaja, et ka lilled minestaksid? 

Asi kiskus naljakaks esimese kliendiga, noore ja kauni blondiini Camillaga (Gerli Rosenfeld), kelle eest Kristofer Robin laua alla puges. Uue omaniku ja blondi neiu vaheline vestlus päädis kaktus Bobiga, mis neiu asaleade asemel oma sekretärile viis. Ei midagi originaalset, aga hästi välja mängitud nali!

Pärast salapärase blondi külaskäiku läksid õiekraanid õieli ja sisse sadas veel kummalisi tegelasi, haudadelt krüsanteeme varastav vandenõuteooriate küüsis «varustaja» Valdis Paldis (Peeter Rästas) ja otsatult kummituslik matusekorraldaja (Aarne Soro). 

Saate viimaseid minuteid tabas info ja küsimuste üleküllus. Millega tegeleb tegelikult see varustaja? Miks on poeomaniku isa vangis ja ema haiglas? Millega tegeleb tema vend välismaal?

Aga pole hullu, hingame sügavalt sisse, keerame oma lehekesed valguse poole ja vaatame järgmisel teisipäeval edasi!

Hinne: 3,5 / 5

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles