Mis juhtus? Marilyn Jurman külastas beebiga kiirabi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilyn Jurman
Marilyn Jurman Foto: Instagram

Marilyn Jurman kirjutab emotsionaalse juhtumi, kuidas oli sunnitud enda kolmekuuse tütre kiirabisse toimetama. 

Nimelt oli Marilyn koos elukaaslase Janno ja kolmekuuse Rubiga Paides sugulasi külastamas:
«Augusti esimeses pooles sõitsime Paidesse mu onu sünnipäevale. Ja kuigi Rumi oli meid Saaremaal juba korra hoiatanud valju nutuga, et me ei viskaks teda ilma hoiatamata teiste sülle, siis jätkasime Jannoga ikka oma vana stiili, et las Rumi tutvub ja chillib sugulastega.» kirjutab Marilyn enda blogis.
Kuigi Marilyn peab enda tütrekest juba piisavalt suureks, kes oskab eakohaselt kõhuli keerata ja muid kolmekuuse «trikke» teha, on ta veel piisavalt habras. Seda näitas üks ootamatu olukord: 
«Nimelt siis jõudis Rumi sünnipäeva lapse sülle ja loomulikult kiitsime meie takka, et ära muretse, ega ta katki ei lähe ja onu võttiski Rumi kenasti sülle oma käe peale istuma nagu juba suure beebi.» kirjutab noor ema.
«Küsis veel, et kas ta pead hoiab ja meie kõik kooris, et hoiab, hoiab, miks ta siis ei hoia. Aga mida me keegi ei maininud, oli see, et ega ta tegelikult ju veel istuda siis ei oska ega tohigi ja järgmine hetk, ma ei tea, kas suurest ehmatusest või sai ta kuidagi haiget, väänas Rumi ennast kuidagi kuhugi (me päris täpselt ei näinudki) ja järgnes suur nutt.»

Kuna nutt ei tahtnud katkeda, soovitas üks kohalviibijatest lapse kiirabisse toimetada:
«Jõudsime haiglasse suure tormiga. Arsti tädi kontrollis liigeseid ja lihaseid ja tundus, et kõik toimib. Andis talle pudeli täie (no vb veidi vähem) valuvaigistit ja sain ta lõpuks tissi otsa. Sõi kõhu täis ja järsku vaatas meile naeratades otsa nagu midagi ei oleks juhtunud.»
Pikemalt loe Marilyni värskest blogipostitusest.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles