Winny Puhh ehitab Rock Café'sse pervertide lounge'i

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laboratoorsed testid klaaslava püstitamiseks.
Laboratoorsed testid klaaslava püstitamiseks. Foto: Winny Puhh

Lõuna-Eesti regiooni parim ansambel ja maru enesehävituspataljon Winny Puhh on tuntud oma pöörasuste ja julgustükkide poolest.

Kanged mehepojad on lubanud käesoleval nädalavahetusel ühiselt rahvusvahelist onudepäeva tähistada ning selleks puhuks Rock Café'sse püsti panna nii klaaslava kui pervertide lounge'i.

Elu24 võttis tangide vahele bändi hõbekõri Korraldajaonu ja uuris lähemalt.

Kas saabunud kevade puhul olete plaaninud end ka veidi vabamalt sellele nö klaaslavale minekuks riietada? Ja mis on teie stilist sel korral välja valinud? Kas kükkide tegemine on samuti plaanis?

Riietus on sellel korral seoses Onudepäevaga väga range. Pidulikul üritusel shortside ja havai särgiga käia oleks ju kohatu! Sama kehtib kontserdikülastajate kohta- mehed võiksid olla korrektselt ja igavalt riietatud, küll aga naissoost kontserdikülastajad (k.a. tädid) võiksid olla kevadiselt kergelt ja fantaasiaküllaselt riietatud. Kükkide, crowdsurfingu jms moshpitis kasutatavate kehaliste harjutuste tegemine on kontserdil rangelt vabatahtlik!


Kes on teie stilist?

Tegu on ühe tähelepanu mittearmastava, kuid väga võimeka noore Norra moekunstnikuga, me pole teda kunagi reaalelus näinud, sest tal on momendil vabadus pisut piiratud. Ta leidis meid internetist, võttis ühendust ja nii saigi meie koostöö alguse.

Olete kunagi kaalunud näiteks ja Zenja Fokini appi võtmise?

Noor ja võimekas Kunda moekunstnik- miks mitte!

Millise kohaliku moekunstnikuga te koostööd teeks? Miks?

Pakkumisi ja kavandeid võib saata küll, kui meie Norra päritolu stilist need heaks kiidab, oleme koostööle avatud.

Millised traditsioonid võiksid kindlasti kuuluda onudepäeva tähistamise juurde?

Onudepäeval on paslik käia tuttavate (või ka võõraste) onude juures, pidada pikki ja igavaid kõnesid, vaadata vanu slaide ja fotosid. Samuti tasub salaja hiilida onu riidekapi juurde, et leida sealt moekunsti unustatud pärleid. Onudepäev on vintage-moe ja taaskasutuse püha, ammuunustatud onusid on vaja taaskasutada, võib ka ära kasutada, igaühe enda rikutuse küsimus. Onudepäeval ei maksa unustada ka poliitikuid- kõik halvastilõhnava onupojapoliitikaga tegelevad riigi- ja omavalitsustegelased võiksid leida oma ukse tagant sellel päeval mõne ebameeldiva, soovitavalt halvastilõhnava või roiskunud  «kingituse».

Mitu onu teil oma bändi peale kokku on?

Ohhoohh meid on kokku kuus ja kõik on mingil määral onud, lisaks ju kaks ansambli liiget kannava nime onu- Koer ja Korraldaja, nii et võime ennast kokkuvõttes kümnekordseteks onudeks nimetada.

Kas te munadepüha ajal konni ka praete? Aga mune?

Tavaliselt koguneme ansambliga onudepüha aegu kokku, keedame suure pajatäie mannaputru, siis hakkame ootama. Järgmisel hommikul kui puder on piisavalt külm ja kõva, lõikame selle viilukateks ja praeme pannil. Sööme ise ja jagame ka puudust ning tunnustust vajavate onudega tänavatelt.

Rääkige lähemalt kontserdi jaoks ehitatavast spetsiaalsest läbipaistvast lavast?

Saali keskele ehitatakse suur klaasist lisalava, mille all on eksklusiivne fänniala ehk Pervertide Lounge. Sealt on võimalus siis hinnata ka seda, kuidas pillimeeste jalad töötavad. Meile teadaolevalt pole sellist asja varem tehtud. Päris lavaga ühendab seda samuti läbipaistev catwalk- saab mõnuga joosta ja rahmeldada. Juhtmed meid ei sega. Inimeste jaoks oleme muutnud ka tavapärast helijoonist, RC-sse paigaldatakse mitmeid lisakõlarisüsteeme, moodustub võimas surroundheli.

Kuidas teenisid Kurjam ja Öökülm pääsu koos teiega kontserti andma? Millised olid testid?

Testiks oli vaja teha väga hea plaat. Nii Öökülma kui ka Kurjami viimased plaadid on väga head. Võiks öelda lausa eeskujulikud. Oleme mõlema ansambliga ammu tahtnud koostööd teha ning nüüd see viimaks õnnestus. Kurjamil on sellel kontserdil ka spetsiaalne eksklusiivtrummar. Olge valmis üllatusteks!

Kas lava kannataks välja ka kõigi kolme bändi raskuse kokku? Kui palju kõigi kolme bändi liikmed umbes kokku kaaluvad?

Ennem klaaslava ehitamist tegime ka mitmeid laboratoorseid katseid, purustasime kõvasti klaasi, kõik peaks pädema samas ei saanud unustada ka läbipaistvust, kompromisse me ei tee.
Keegi ei pea pettuma.
Jah, üks klaasplokk kannatab kokku mitu tonni, me ei saa kamba peale tonnigi kokku:(  vist:)

Onudepäeva tähistamine saab alguse sellel laupäeval kell 21.00 ja  jätkub samade ansamblitega ka järgmisel nädalal, laupäeval 30. aprillil, Tartus- klubis Plink Plonk. Onudepäev, Volbriöö, Winny Puhh, Kurjam ja Öökülm- mida keegi üldse veel oskaks soovida?
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles