Hetk, mil hertsoginna Catherine reetis oma kolmanda raseduse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hertsoginna Catherine Poolas
Hertsoginna Catherine Poolas Foto: SCANPIX

Briti prints William ja Cambridge'i hertsoginna Catherine teatasid esmaspäeval, et nende perre sünnib kolmas laps. Hertsoginna vihjas aga võimalikule rasedusele juba juulikuus.

Kuninglik paar viibis visiidil Poolas, kui Kate'ile ulatati pehme mänguasi. Selle peale ütles Kate oma abikaasale: «Nüüd peame lihtsalt rohkem lapsi saama!»

Prints William ja hertsoginna Catherine lastega / Scanpix
Prints William ja hertsoginna Catherine lastega / Scanpix Foto: Dominic Lipinski/PA Wire/PA Images

William ja Kate on nelja-aastase prints George'i ja kaheaastase printsess Charlotte'i vanemad.

35-aastane Catherine võitles mõlemat last oodates ägeda rasedusaegse iivelduse ehk hyperemesis gravidarumiga. Tervisehäda vaevab teda ka nüüd, mistõttu jättis ta ära esmaspäeva hommikul toimuma pidanud kohtumise. Hertsoginna eest kantakse hoolt Kensingtoni palees. 

Prints William ja hertsoginna Catherine vastsündinud tütrega / Scanpix
Prints William ja hertsoginna Catherine vastsündinud tütrega / Scanpix Foto: SUZANNE PLUNKETT/REUTERS

Arvatavalt on Catherine vähem kui kolmandat kuud rase ja palee avalikustas uudise naise terviseprobleemi tõttu planeeritust varem.

Esmaspäeval toimunud üritusel ütles prints Williami noorem vend Harry, et ta on kolmandat korda onuks saamise üle väga õnnelik: «See on fantastiline, suurepärane uudis. Ma olen nende üle väga-väga õnnelik. Ma pole teda [Kate'i] mõnda aega näinud, kuid ma usun, et temaga on kõik hästi,» ütles Harry.

Hertsoginna Catherine ja printses Charlotte Poolas / Scanpix
Hertsoginna Catherine ja printses Charlotte Poolas / Scanpix Foto: Dominic Lipinski/PA Wire/PA Images
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles