Kas salapära ja 90ndate muusika mõjus? Kuidas meeldis uus sari «Merivälja»?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeva õhtul algas TV3 eetris põnevussari «Merivälja», mille avaepisood oli tulvil salapära ja 90ndate superhitte. Pilku köitis ka ebatavaline värvilahendus.

Uues põnevussarjas saabub Meriväljale tööle tütarlaps Karin, et hakata hooldama ratastooli aheldatud kõnevõimetut meest. Ootamatult selgub, et Karinil on täita hoopis teistsugune ülesanne ja kõnevõimetu mees oskab tegelikult rääkida.

«Merivälja» esimene osa
«Merivälja» esimene osa Foto: TV3

Tegevus toimub tormiliste üheksakümnendate lõpul ja käivitub müstiline sündmuste ahel, et lahendada Merivälja mõistatus.

«Merivälja» esimene osa
«Merivälja» esimene osa Foto: TV3

Peategelase Karini rollis on Lauli Otsar, ratastoolis mehe Juliuse rollis on Andres Lepik ja Juliuse naist Annat mängib Merle Palmiste. Teistes rollides näeme Argo Aadlit, Andrus Vaarikut, Theodor Taborit, Lee Treid, Kärt Krossi, Tõnn Lampi, Kristo Viidingut, Tarvo Kralli, Kait Kalli, Olav Osolini, Maria Avdjushkot, Rain Tolki ja ka sarja stsenaristi Indrek Harglat.   

«Merivälja» esimene osa
«Merivälja» esimene osa Foto: TV3

Sarja režissöör on Triin Ruumet. «Merivälja» teeb eriliseks ka spetsiaalselt sarja jaoks kirjutatud muusika, mille on loonud Taavi Aavik.

Hea lugeja, kuidas meeldis uus sari sulle? Vaata galeriid esimesest episoodist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles