Ekstreemne ilunipp: mida joob Vivika Oolo igal hommikul, et särav ja terve püsida?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dr Oolo glamuurne raamatuesitlus Hiltonis,
Vivika Oolo
Dr Oolo glamuurne raamatuesitlus Hiltonis, Vivika Oolo Foto: Erlend Štaub

Hinnatud kiropraktiku Allan Oolo endine abikaasa Vivika Oolo jagab ajakirjas Anne&Stiilis imelist ilunippi, milleta ei alga tema ükski päev!

Toitumisnõustajana toimetav kahe lapse ema teab, et tõeline «ilutoit» on toores muna.
Vivika on nimelt kirglik munasööja: 33 aastase naise hommikud algavad sellega, et ta joob ära kaks toorest muna.
Muna on tõeline supertoit, milles leidub peaaegu kõiki inimesele vajalikke toitaineid ning lisaks aitab munade söömine südamehaigusi ja insulti ennetada ning kaalust alla võtta.
Üks muna sisaldab kõiki toitaineid, mida on vaja üheainsa raku muutmiseks tibupojaks – vitamiine, seleeni, fosforit, folaati, kaltsiumi ja tsinki. Eraldi väärib rõhutamist, et munades leidub B-rühma vitamiine, mida enamik inimesi tihtipeale piisavalt palju ei saa, kuid mis on vajalik pea kõikide füsioloogiliste protsesside toimimiseks. Vitamiine on rohkem munarebus, rasvlahustuvaid vitamiine (A-D-E) leidub ainult rebus. Munarebu vitamiinidesisaldus on võrreldes teiste loomsete toitainetega üks suuremaid, on avaldatud Business Insideris.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles