Skandaalne poliitik sadomasokismast: need plakatid on Keskerakond välja teeninud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yana Toom ja Jüri Ratas
Yana Toom ja Jüri Ratas Foto: Facebook

Oma sotsiaalmeediakanalis Keskerakonna sadomaso reklaamplakateid jagav poliitik Maria Kaljuste sõnul on plakatid erakonna liikmetel oma tegevusega välja teenitud. 

«Ma ei oska öelda, kas need on eetilised või mitte, kuid arvestades, mida Keskerakond ja Jüri Ratas on korda saatnud, siis on selge, et rahva viha on välja teenitud,» ütles plakateid jagav skandaalne poliitik Maria Kaljuste, kelle sõnul tema ise neid tootnud ei ole, kuid jagas oma sotsiaalmeediakanalis rõõmuga.

«Tegemist on kunstilise eneseväljendusega ja seda ei saa inimestele pahaks panna,» nendib poliitik, kelle sõnul on ka temast taoline kunstiline plakat varem tehtud ja millel teda Xenana kujutati. 

Maria Kaljuste / facebook
Maria Kaljuste / facebook Foto: Facebook


EKREst välja arvatud skandaalne poliitik Maria Kaljuste jagas mõned päevad tagasi oma sotsiaalmeedias Keskerakonna alternatiivseid poliitplakateid. Tema jagatud võltsplakatitel kujutatakse Jüri Ratast, Olga Ivanovat ning Yana Toomi sadomasot harrastamas. «Kuigi poliitika on enamjaolt igav, siis saab ka nalja. Keskerakonna hallid varjundid,» kirjutas Maria Kaljuste oma postituse juurde. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles