Prints William saab kolmanda lapse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints William ja Kate Middleton.
Prints William ja Kate Middleton. Foto: Kirsty Wigglesworth/Scanpix

Suurbritannia prints William ja tema abikaasa Kate Middleton ootavad oma kolmandat last.

Cambridge`i hertsogil Williamil ja temal kaasal, hertsoginna Kate`il on varasemast kaks last: 2013 juulis sündinud George Alexander Louis ja 2015 mais ilmale tulnud Charlotte Elizabeth Diana. Nad kannavad vastavalt tiitleid Cambridge`i prints ja printsess.

Kate Middletoni süles on Cambridge`i prints George Alexander Louis. Foto: Michael Middleton/SIPA/Scanpix
Kate Middletoni süles on Cambridge`i prints George Alexander Louis. Foto: Michael Middleton/SIPA/Scanpix Foto: MICHAEL MIDDLETON /AHC/SIPA/MICHAEL MIDDLETON /AHC/SIPA

Kuninglik perekond teatas, et on uudise peale üliõnnelik. Kate avaldas, et jätab ära oma tänaseks plaanitud esinemise Londonis asuvas lastekeskuses. 

Middletoni eest kantakse hoolt Kensingtoni palees. Nagu eelmistegi raseduste puhul, kannatab Kate nüüdki hyperemesis gravidarum'i nimelise sündroomi all, millega kaasnevad iiveldus ja ägedad oksendamishood. See mõjutab umbes ühte naist igast paarisajast rasedast ning peamiseks sellega kaasnevaks ohuks on vedelikupuudus. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles