Alandatud: Coleen Rooney helistas naisele, kes tema abikaasa Wayne´iga miilustas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne ja Coleen Rooney
Wayne ja Coleen Rooney Foto: SCANPIX

Paar päeva tagasi jäi jalgpallistaar Wayne Rooney purjus peaga autojuhtumisega vahele. Seee häbitegu polnud aga kogu lugu. Rooney kõrvalistmel oli noor näitsik, kes olevat staari enne politseile vahele jäämist peol suudelnud ja kallistanud, samal ajal kui Wayne´i lapseootel abikaasa Coleen reisil oli.

Peotüdruk Laura Simpson, kes on öelnud, et oleks Wayne´iga maganud, kui politsei poleks neid peatanud, tunnistab, et Coleen helistas talle ning nõudis vastuseid, vahendab Daily Mail. 

Laura Simpson / Twitter
Laura Simpson / Twitter Foto: twitter

Coleeni sõbrad on öelnud, et rase naine on vihane ja alandatud ning ta kahtlustab, et tema abikaasa oleks teda petnud kui nad vahele poleks jäänud. Kahtlusi suurendas kahtlemata ka asjaolu, et Wayne on tunnistanud, et enne abiellumist (kuid siiski Coleeniga suhtes olles) kasutas ta korduvalt prostituutide teenuseid.

Wayne ja Coleen Rooney lastega / Scanpix
Wayne ja Coleen Rooney lastega / Scanpix Foto: SCANPIX

Siiski olevat Coleen andnud Wayne´ile veel ühe võimaluse, liiatigi et peres kasvavad lisaks veel sündimata beebile veel kolm poissi: 7-aastane Kai Wayne, 4-aastane Klay Anthony ja 1-aastane Kit Joseph.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles