Kahekordne sõudjast olümpiavõitja näitas oma «Troonide mängu» peopesasid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alex Gregory
Alex Gregory Foto: wikipedia.org.

Kui liiga kaua veega kokku puutuda, muutuvad peopesad kortsuliseks ja pundunuks, seda kinnitas oma kogemusega inglasest olümpiavõitja. 

Inglasest sõudja, kahekordne olümpiavõitja Alex Gregory postitas Instagrami pildi, millised nägid ta käed välja pärast osalemist PolarRow sõudmisvõistlusel, mis kulges Norrast Svalbardi, mis on Norra valdus Põhja-Jäämeres, ja sealt edasi Islandile.

33-aastane Gregory sai neljapaadi kulla 2012. aasta Londoni ja 2016. aasta Rio de Janeiro olümpiamängudel.

Sportlase sõnul nägid ta käed pärast karmi katsumust välja nagu kuuluksid need «Troonide mängu» mõnele elavale surnule.

«Sellised näevad välja minu käed, mis on olnud pikka aega märgades kinnastes. Niiskus ja vesi on tunginud sügavale nahka, näha on ka vesiville,» kirjutas sportlane pildi juures selgituseks.

Alex Gregory
Alex Gregory Foto: wikipedia.org.

Ta lisas, et ta ei ole pikka aega olnud nii märg ja tal ei ole olnud nii külm ning et jahedus tungis lausa ta luudesse.  

«See oli kuratlik katsumus, meie elukohaks oli paat, mida külm ja karm ookean pildus nagu mänguasja. Kõik oli hall, nii taevas kui meri ja vahepeale ei saanud aru, kas on hommik, päev või õhtu,» meenutas inglane.

Gregory katkestas koos oma meeskonnaga teekonna, kui nad olid jõudnud kuuenädalase sõudmisvõistluse keskele ehk Svalbardi. Põhjuseks olid halb ilm ja kõrge lainetus.

«Mul on kolm väikest last, kes vajavad isa. Langetasin otsuse, et olen nendega ja tahan neile õpetada, et elus peab võtma riske, kuid mitte oma elu hinnaga,» selgitas sportlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles