Video: Nicolas Cage flirtis sushirestoranis võõra naisega, kuid siis sekkus naise mees

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicolas Cage Los Angelese sushirestoranis
Nicolas Cage Los Angelese sushirestoranis Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Kõmufotograafid jäädvustasid, kuidas Hollywoodi staar Nicolas Cage sel teisipäeval Los Angelese sushirestoranis mõru pilli pidi alla neelama.

Meedia teatel istus 53-aastane Cage restoranis, oodates oma tellimust, kuid siis märkas ta kena brünetti naist, kellega alustas vestlust. Fotograafide arvates meenutas see naine oma välimuselt Cage eksnaist Alice Kimi.

Nicolas Cage ja ta eksnaine Alice Kim
Nicolas Cage ja ta eksnaine Alice Kim Foto: Evan Agostini/AP/Scanpix

Kohal olnute sõnul oli Cage alguses vestelnud temaga kaasas olnud kolleegi Crispin Gloveriga, kuid siis pöördus naise poole ja tutvustas ennast.

Nicolas Cage Los Angelese sushirestoranis
Nicolas Cage Los Angelese sushirestoranis Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Näitleja kummardus naise suunas ja andis kätt ning naine oli väga üllatunud, et selline kuulus mees tema vastu järsku huvi tundis.  Kui Cage naisega rääkis, hoidis ta oma kätt rinnal, et olla mõjuvam.

Cage ja naise suhtlus lõppes kui saabus naise mees, kes sättis end oma naise ja staari vahele istuma.

Mees vaatas staari kummalise pilguga ja tundus, et teda häiris Cage suhtlemine tema naisega.

Cage oli sunnitud naisega rääkimise lõpetama ja minema tagasi kolleegi juurde, nad sõid sushit ja jõid saket. Kui Cage hakkas restoranist lahkuma, lehvitas ta paarile heatujuliselt ja hüüdis midagi. 

Nicolas Cage Los Angelese sushirestoranis
Nicolas Cage Los Angelese sushirestoranis Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Hollywoodi kõmumeedia teatel ei ole Cage hetkel suhtes. Tema 11 aastat kestnud abielu näitlejanna Alice Kimiga lõppes 2016. aasta jaanuaris.

Nicolas Cage ja ta eksnaine Alice Kim
Nicolas Cage ja ta eksnaine Alice Kim Foto: Alessandro Bianchi/Reuters/Scanpix

Kui Kim ja Cage esmakordselt kohtusid, oli naine vaid 19-aastane ja töötas ettekandjana. Nad kihlusid 2004. aastal kaks kuud pärast esmakohtumist.

Cagel, kes on Kimist 20 aastat vanem, oli varasemast kaks abielu seljataga.

Cage oli 1995 – 2001 abielus näitlejanna Patricia Arquette’iga ning 2002 – 2004 näitlejanna Lisa Marie Presleyga. Tal on kaks poega,  26-aastane Weston Coppola Cage ja 11-aastane Kal-El Coppola Cage.  

7. jaanuaril 1964 sündinud Nicolas Cage, sünninimega Nicolas Kim Coppola, kolis pärast vanemate  August Coppola ja Joy Coppola lahutust elama oma kuulsa režissöörist onu Francis Ford Coppola juurde, et temalt filmindust õppida.

Näitlejakärjääri alguses vahetas tulevane staar kuulsa onuga jagatud perekonnanime Coppola nime Cage vastu eesmärgiga endale ise nime teha.

Nicolas Cage
Nicolas Cage Foto: CAP/KFS/Image supplied by Capital Pictures/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles