Fotod! Eestist pärit meistri draakonipink lööb välismeedias laineid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Loskutowi draakonipink
Igor Loskutowi draakonipink Foto: Igor Loskutow

Eestist pärit mootorsaekunstniku imelised tööd löövad internetis laineid. Eriti on tähelepanu tõmmanud peenelt välja lõigatud draakonikujuline puust pink, mille pilti on jagatud mitmetel populaarsetel meelelahutussaitidel nagu Bored Panda ja Reddit.

Tallinnas sündinud Igor Loskutow on auhinnatud mootorsaekunsti meister, kes elab Saksamaal. Ta kuulub Husqvarna mootorsaeskulptuuri tiimi, mis reisib oma oskusi näidates mööda Euroopat.

Üks Loskutowi uuematest töödest, draakonikujuga pink, on tõeline meistriteos.

Draakoni kuju on põimitud ümber pingi, saba ühel pool ja pea teisel pool. Eriti muljetavaldavad on draakoni dramaatilised tiivad. 

«See oleks nagu otse Skyrimist!» kommenteers üks Redditi kasutaja. Teine tõi paralleeli «Troonide mänguga» ja ütles, et pink on «Targaryenide poolt heaks kiidetud».

Pooleliolev draakonipink
Pooleliolev draakonipink Foto: Igor Loskutow

Draakonipink leidis koha ühe tapamaja kõrval, kuid tegemist pole Loskutowi esimese katsetusega drakonite vallas. Selle aasta alguses voolis ta puust välja teise pingi, milles kasutas lohe pea tegemiseks punast puitu, mis jätab ülejäänuga silmapaistva kontrasti.

Vaata Loskutowi teisi töid Bored Pandas või tema saksakeelsel veebilehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles