Ženja Fokin kardab avalikku tähelepanu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Anne & Stiil" ilulemmikute valimine restoranis Gloria 25.11.10 - Eestimaa stiilseima tiitli võitjad stilist Zenja Fokin ja moekunstnik Tiina Talumees
"Anne & Stiil" ilulemmikute valimine restoranis Gloria 25.11.10 - Eestimaa stiilseima tiitli võitjad stilist Zenja Fokin ja moekunstnik Tiina Talumees Foto: Jelena Rudi

Ženja Fokin (26) ütleb enda kohta: «Ma olen ellujääja! Kui ma tundun kellelegi naiivse või rumalana, siis see on nende inimeste probleem.»

Fokin tunnistab ajakirjale Naised, et tal oli alguses tähelepanuga väga raske harjuda. «Mul oli väga raske, sageli ma ei mõistnud, miks keegi minu peale näpuga näitab või mu nime ütleb, mis tal viga on. See on minu foobia, ma kardan tähelepanu, aga sellega harjub, kui sa teed oma tööd teiste nähes,» tunnistab ta.


Arvamuse peale, et ta on poiss, kes on elus läbi löönud tantsides ja seltskondades liikudes, läheb Ženjal aga veri keema. «Tööle läksin ma 14-aastaselt. Muu hulgas olen töötanud ka remondimehena. Vastus ja kohusetunne on minus siiani olemas.»

Fokini sõnul poleks tal midagi selle vastu, kui peaks töötama vajadusel kas või ettekandjana. «Ma olen isegi tuttava ehitusfirmas vannituba lammutanud. Võtke teadmiseks, et ma saan alati kõigega hakkama ja panen kõigele käed külge - selline ma juba olen.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles