3D erootikafilm tõukas «Avatari» troonilt

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
3 D filmi «Sex and Zen: Extreme Ecstasy» reklaamplakat
3 D filmi «Sex and Zen: Extreme Ecstasy» reklaamplakat Foto: SCANPIX

Hongkongis kinolinadele jõudnud 3D erootikafilm «Sex and Zen: Extreme Ecstasy» tõukas režissöör James Cameroni kassahiti «Avatar» troonilt.

Möödunud nädalal kinodesse jõudnud erootikafilmi esimese päeva kassa oli 2,78 miljonit Hongkongi dollarit samas kui «Avatar» teenis selle ajaga 2,63 miljonit Hongkongi dollarit, kirjutab BBC.

Viie päevaga on erootiline komöödia teeninud 17 miljonit Hongkongi dollarit.

Uue filmi vaadatavus on nii suur selle tõttu, et Hiina mandriosast on sõidetud  seda Hongkongi vaatama. Mandri-Hiinas seda filmi kinodes ei näidata.

Nüüdne «Sex and Zen» on 1991. aasta samanimelise filmi uus variant. Linateos räägib iidses Hiinas elavast igavuse käes vaevlevast õpetlasest, kes «ravib» end oma aadlikust sõbra haaremis.

Hongkongis valminud filmi peaosas on Jaapani tuntud pornostaarid Hara Saori ja Suo Yukiko ning Hongkongi näitlejanna Vonnie Liu.

Filmi produtsendi Stephen Liu sõnul on see film edukas ka Taiwanis, kus see teenis avanädalavahetusel 17 miljonit Taiwani dollarit.

Kuna Hiinas puudub filmidel vanusepiirang, siis erootilise sisuga filme lihtsalt ei linastata.

Ka varem on mandrihiinlased sõitnud Hongkongi vaatama filme,  mida Hiina kinodes ei näidata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles