Kui palju maksavad teemandid, milles Taylor Swift suples?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taylor Swift
Taylor Swift Foto: Kuvatõmmis/Youtube

USA laulja Taylor Swift andis hiljuti välja uue muusikavideo «Look What You Made Me Do»,  milles on teda näha teemantides vanni võtmas.

Nüüdseks on teada, et Swift ei supelnud võltsteemantides, vaid tegemist oli õigete teemantidega, mille väärtus on 12 miljonit dollarit, edastab Huffington Post. 

Taylor Swift
Taylor Swift Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Laulja laenas suure hulga teemante ja teemantehteid juveliir Neil Lane’i käest ning video tegemise ajal ümbritsesid lauljat ja võttemeeskonda umbes 50 turvatöötajat ja politseinikku. Lisaks oli kallite juveelide tõttu võttepaik salastatud, sellest teadsid vaid need, kellel oli vaja teada.

Lane kinnitas, et ta andis oma vääriskive video tegemiseks ja Swiftile kandmiseks.

Taylor Swift
Taylor Swift Foto: Kuvatõmmis/Youtube

«Käisin Swifti palvel seifis ja korjasin kokku kõik, mida korjata andis. Lauljanna ja video tegijate sõnul oli neil vaja edasi anda pilti glamuurist ja luksusest. Mul ei olnud kahju oma vara nende käsutusse anda. Tulemus on igatahes suurepärane ja mu teemandid ei ole kunagi varem niimoodi säranud,» teatas juveliir.

Videot vaadanute sõnul oli Swiftil ehteid, mida on varem kandnud mõned teised staarid. Näiteks oli lauljanna vasaku käe sõrmes maosõrmus, mida 2013. aasta Oscari galal kandis Zoe Zaldana. Swiftil oli paremas käes veel üks kallis maosõrmus ning kogu video läbivaks teemaks olid maod.

Swifti video jõudis avalikusse esmaspäeval ja alates sellest on välja pakutud teooriaid, mida lauljanna suure vääriskivide hulgaga tegelikult öelda tahab.

Osa fänne arvas, et ta viitab teemantidega USA tõsielustaarile Kim Kardashianile, kes langes Prantsusmaal Pariisis röövi ohvriks. Ta hotellisviidist viidi miljonite dollarite eest ehteid.

Kim Kardashian
Kim Kardashian Foto: Dennis Van Tine/MPI/Capital Pictures/DVT/MPI/Capital Pictures/Scanpix

Lisaks märgati, et vääriskivide seas oli näha ka ühedollarilist kupüüri ja see võib olla viide Swifti seksuaalse ahistamise kohtujuhtumile, milles ta sai kokkuleppetasuna ühe dollari.

27-aastase Swifti debüütalbum «Taylor Swift» ilmus 2006. aastal, kaks aastat hiljem ilmus teine album «Fearless», millel on hittpalad «Love Story» ja «You belong With Me». Swifti kolmas album «Speak Now» ilmus 2010 ning 2011. aastaks oli ta oma 35,7 miljoni dollariga üks enim teeninud artiste.

Swifti neljas album «Red» ilmus 2012. aastal, sellel on  hitid  «We Are Never Ever Getting Back Together» ja «I Knew You Were Trouble».

2014 ilmunud viiendal albumil «1989» on hittpalad «Shake It Off», «Blank Space» ja «Bad Blood».

Taylor Swift
Taylor Swift Foto: Dominic Lipinski/PA Wire/PA Image/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles