Justin Bieberi paistes kerad vallandasid haiglas kohtuvõitluse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber
Justin Bieber Foto: SCANPIX

Justin Bieber külastas maikuus jalgpallivigastuse tõttu kiirabi, mis viis haigla ja vallandatud töötaja vahelise kohtuasjani.

Justin läks jalgpallimatši ajal haiget saanud munandi tõttu Northwell Healthi haiglasse New Yorgis ning töötaja nimega Kelly Lombardo sai kuulsa laulja külaskäigust teada, kirjutab TMZ. Haigla väitel vaatas Lombardo omavoliliselt arvutist Bieberi toimikut, kui ta oli kuulnud kõlakaid, et Bieber tuli haiglasse suguhaiguse tõttu.

Hagi väitel vallandas haigla Lombardo, kuna naine oli «ebamoraalne töötaja» ja rikkus Bieberi õigust privaatsusele.

Lombardo esitas aga äsja vastuhagi, väites, et haigla vallandas ta ebaõiglaselt ja ta ei ole kunagi Justini faili vaadanud. Tema sõnul kuulis ta kelleltki teiselt, et Bieber tuli sinna suguhaigust ravima.

Bieberile lähedased allikat rääkisid TMZ-le, et laulja ei külastanud haiglat suguhaiguse pärast. Allikate sõnul mängis Bieber jalgpalli ja sai väga valusa vigastuse. Justin guugeldas oma vigastust ja läks paanikasse, kuna arvas, et tal on testikulaarne torsioon - tõsine probleem, kus spermajuha läheb sõlme ja munandi verevarustus katkeb. See nõuab peaaegu alati kirurgilist sekkumist.

TMZ andmetel vaatas arst Justini üle ja mõistis kiiresti, et lauljat ei vaeva midagi muud kui paistes munand. Justin tundis kergendust ja lahkus erakorralise meditsiini osakonnast suurema kärata.

Lombardo esitas kaebuse ka New Yorgi inimõiguste osakonnale, kuna tema arvates koheldi teda karmilt ainult seetõttu, et ta on naissoost. Lombardo advokaat lisas: «Minu klient ei ole kunagi vaadanud mr Bieberi meditsiinilist faili, kuid ometi ta vallandati selle eest.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles