Video: newyorklase sõnul üritab kuri lapsvaim teda tappa

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lapsvaim
Lapsvaim Foto: Panther Media/Scanpix

USAs New Yorgis elava Adam Ellise teatel nägi ta alguses kurja vaimu, keda kutsutakse Dear David (Kallis David), ainult unenägudes, kuid nüüd on see olend tulnud pärisellu, olles füüsiliselt ta korteris ja üritades teda tappa.

Ellis dokumenteerib kurja vaimuga kokkupuuteid Twitteris ja ta arvab, et tegemist on vägivaldsel teel elu kaotanud lapsega, kes on meie maailma ja teispoolsuse vahel lõksus.

Adam Ellis ja ta sõnum Twitteris
Adam Ellis ja ta sõnum Twitteris Foto: Kuvatõmmis/Youtube

«Niisiis, mul ei ole enam asu, sest minu kodus tegutseb surnud lapse vaim ja ta tahab mind tappa. Olen näinud seda last istumas näiteks kiiktoolis ja kui ta minu unenägudes oli, siis tekkis mul unehalvatus,» teatas mees, kes avaldas kummituslikust poisist pildi. Poissi on näha pooliku pea ja palja ülakehaga. 

Joonistus lapskummitusest Kallis David
Joonistus lapskummitusest Kallis David Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Ameeriklase teatel nägi ta pärast lapsvaimu esimest rünnakut unenägu, milles ta oli raamatukogus ja talle lähenes tüdruk, kes teatas, et kummitavat last kutsutakse Dear David (Kallis David).

«See laps on surnud, kuid millegipärast ilmub tema vaim kesköö paiku. Temalt saab kaks küsimust küsida, kuid alati tuleb ette öelda Kallis David, kuid kolmanda küsimuse küsimine võib kaasa tuua küsija surma,» teatas newyorklane.

Mehe teatel olevat kummituspoiss talle öelnud, et hukkus ühes poes, kuid ta ei leidnud googeldades mitte mingit infot poes surnud lapse kohta. 

Ellis lisas, et ta loodab saada Twitteri kasutajatelt nõuandeid, kuidas kurjast vaimust vabaneda, sest traditsioonilised vahendid nagu rist, tuli, vesi ja küüslauk ei ole aidanud. Mehe arvates on selle olendi puhul tegemist eriti hullu vaimuga, kes ei allu ühelegi meie ja teispoolsuses kehtestatud reeglile, seega võib ta olla langenud ingel Lucifer.

Ameeriklane üritab oma kodus edasi elada, kuid palub inimesi, kes oskavad talle selles juhtumis head nõu anda, seda temaga lahkesti jagada.

Adam Ellis ja ta kassid / Twitter.com
Adam Ellis ja ta kassid / Twitter.com Foto: twitter.com

Ameeriklane postitas sotsiaalmeediasse ka fotod, millel ta kassid reageerivad nii nagu oleks teiselpool ust keegi, kuid ei ole olnud. Kassid siiski tundsid midagi. 

Twitteris on Ellise lugu hakatud jälgima nagu seriaali või järjejuttu ning kasutajad tahavad teada, mis saab edasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles