Piletimäng: võida pääsmed Jaak Joala laulude galale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Joala.
Jaak Joala. Foto: Toomas Huik.

Pühapäeval, 26. oktoobril, saab Tallinna Linnahallis punkti Jaak Joala laulude galakontsetide sari.



Elu24.ee loosib oma lugejate vahel välja kaheksa õnnelikku, kes pääsevad koos kaaslasega tasuta Tallinna kontserti nautima.

Et piletiloosis osaleda, saada oma nimi, vanus ja telefoninumber märgusõnaga «Joala» aadressile pilet@elu24.ee.

Võitjate nimed avaldame reedel, 24. oktoobril, kell 14.00 Elu24.ee lehel ja võtame võitjatega ka ühendust.

Piletimängu võitjad on:

Eda Avaste

Vallo Teppe

Merle Roomets

Urmas Ambur

Peeter Põldvee

Andres Mäe

Vahur Lell

Anna Pert

***

Jaak Joala laulude gala toimub 22.-26. oktoobril Eesti erinevates kontserdisaalides. 22. oktoobril kell 20 Pärnu kontserdimajas, 23. oktoobril kell 20 Jõhvi kontserdimajas, 25. oktoobril kell 18 Tartu Vanemuise kontserdimajas ja 26. oktoobril kell 18 Tallinna Linnahallis.

Üles astuvad Gerli Padar, Mikk Saar, Lea Liitmaa, Riho Sibul, Chalice, Tanel Padar, Jaagup Kreem, Birgit Õigemeel, Dave Benton, Siiri Sisask ja Jana Kask

Galakontserdid on lisa 6. juulil Tallinna Lauluväljakul toimunud kontserdile, kus kümne tuhande pealtvaataja ees taaselustati Jaak Joala tuntumad lood läbi kogu tema suurepärase karjääri.

Estraaditähe lugude uued seaded on teinud Tõnis Kõrvits, taustavokaale laulavad Kaire Vilgats, Dagmar Oja, Rolf Roosalu ning Raimondo Laikre.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles