Baruto vihastas Oudekki Loone peale: ma teen talle üheotsapileti Kreekasse välja! (19)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaido Höövelson ehk Baruto
Kaido Höövelson ehk Baruto Foto: Facebook

Sumotäht Kaido Höövelson ehk Baruto marutab sotsiaalmeedias Oudekki Loone sõnavõtu peale.

«Vaatasin kalendrisse, et esimene aprill või? Ei, augustikuu ju. Kelle huvide eest ta siis seisab? Tüdruk on vist segamini ajanud, kust kohast palka saab,» kirjutab Baruto Facebookis.

«Ma teen talle üheotsapileti Kreekasse välja, las läheb ja kiidab neid seal. Mõttekaaslased võib ka kaasa võtta. Idiootsus kuubis!» pahandab ta.

Parlamendiliige Oudekki Loone (Keskerakond) avaldas Kreeka ajalehes Tribune toetust Kreeka ministrile Stavros Kontonisile, kes kritiseeris Tallinnas korraldatud kommunismikuritegude konverentsi.

Eesti justiitsministeeriumile saabunud kirjas teatas Kontonis muu hulgas, et Kreeka rahvas ja valitsus ei saaks iialgi aktsepteerida üleskutset võrdsustada kommunism natsismiga. Kommunismi voorusi kiites üritas minister Kontonis väita ka, et üks selle positiivseid saavutusi oli Praha kevad.

Loe pikemalt Postimehe artiklist.

Kommentaarid (19)
Copy
Tagasi üles