«Titanicu» tähed Kate Winslet ja Leonardo DiCaprio teevad kokku saades seda armast asja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kate Winslet avalikustas, et kui ta kunagise kaasstaari Leonardo DiCaprioga kokku saab, loevad nad üksteisele «Titanicu» repliike.

«Titanic» vallutas maailma kinoekraanid täpselt 20 aastat tagasi ja peaosatäitjad saavad siiani hästi läbi.

«Te isegi ei taha teada, milline oli meie viimatine vestlus, sest see oli nii naljakas, et ma naersin ennast herneks,» ütles Winslet ajakirjale Glamour.

«Ma ei kavatse teile öelda, millest me tegelikult räägime, kuid jah, me oleme väga-väga lähedased ja mõnikord me tõesti pillume teineteise suunas «Titanicu» repliike. Sest seda saame ju teha ainult meie ja see on hirmus naljakas!» rääkis 41-aastane näitlejanna.

Winslet rääkis ka, et ta kaalus juuksuriks hakkamist, kui näitlejakarjäär oleks ebaõnnestunud.

«Mul oleks pidanud olema tõsine tagavaraplaan, sest kui oleksin näitlemisega põrunud, oleks ma väga suurde hätta jäänud. Mul oli väike mõte, et hakkaks juuksuriks, kuid ükskord lõikasin sõbra juukseid lõigates tal peaaegu kõrva maha. Nägin teda hiljuti ja vabandasin selle eest, mida ma tema kõrvalestaga tegin. Ta ütles: «Jah, armid on siiani näha, kuid saan nüüd nende üle uhke olla, Kate!»,» naeris Winslet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles