Mees nägi veebikaamerast, kuidas ta kallim mõrvati

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mees nägi veebikaamerast, kuidas ta kallim mõrvati
Mees nägi veebikaamerast, kuidas ta kallim mõrvati Foto: Wikipedia.org

Kanadas tapeti hiinlannast vahetusüliõpilane, kelle Hiinas elav kallim veebikaamerast tema mõrva pealt nägi.

Pekingist pärit 23-aastane Qian Liu õppis Torontos Yorki ülikoolis, kirjutab news.com.au.

Naise elukohta tungiti sisse siis, kui ta veebis oma kallimaga suhtles. Hiinlanna püüdis ründaja käest pääseda, kuid see ei õnnestunud.

Noormehe sõnul oli nende live-suhtluse ajal kuulda naise korteri uksele koputust.

«Hiinlanna avas ukse ja seal oli üks mees. Naisüliõpilane võis seda meest tunda, kuid Hiinas elav mees mitte,» sõnas Toronto politseiuurija Frank Skubic.

Hiinlase sõnul küsis pruunide juustega keskmist kasvu mees ta kallimalt mobiilinumbrit. Sellele järgnes rünnak, millest osa leidis aset väljaspool kaamera vaatevälja.

Kaamera lindistus näitas, et ründaja oli 20. eluaastates valgenahaline mees, kelle pikkus on umbes 180 sentimeetrit. Tapja lülitas naise sülearvuti välja. Politsei ei ole arvutit siiani leidnud.

Liu korterikaaslase sõnul püüdis kahtlusalune hiinlannaga suhet luua.

Poiss-sõber püüdis sotsiaalmeedia kaudu juhtunust naise sõpru teavitada. Politsei sai tapmisest teada kümme tundi hiljem ja  leidis sündmuspaigalt poolalasti naise laiba.

«Veebikaamera abil juhtumi tunnistajaks olnud hiinlane kontakteerus isikutega, kes ta naissõpra tundsid ning palus neil kontrollida, kas naisega kõik korras on,» lisas politsei esindaja.

Politsei ei paljastanud, mille tõttu naine suri. Juhtum loodetakse lahendada veebikaamera informatsiooni põhjal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles