Seks robotiga poleks paljude meelest petmine

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kellegi teisega, kui oma partneriga seksuaalvahekorda astumine võrdub enamiku jaoks petmisega. Suurbritannias läbiviidud küsitluse põhjal võib öelda, et suur osa vastanutest ei loeks seksi robotiga üleaisalöömiseks. 

Rohkem kui kolmandik vastanutest kaaluks robotiga seksimist ning 40 protsenti ei peaks sellist teguviisi petmiseks, vahendab Daily Mail

Sellest hoolimata, et 39 protsenti vastanutest usub, et 2050. aastaks valitseb olukord, kus inimesed astuvad robotitega suhetesse, oleks kolmandik küsitletutest väga šokeeritud, kui keegi nende lähedastest alustaks suhet robotiga. 

Sheffieldi Ülikooli professor Noel Sharkey sõnul ei ole robootika veel piisavalt kaugele arenenud, et pakkuda inimsuhtlusele ligilähedast kogemust, aga ta usub, et seksnukkude eeskujul võetakse ka robotid tulevikus erootikatööstuses kasutusele. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles