Video: vaata, kuidas meikida end nagu printsess Diana

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printsess Diana ja prints Harry
Printsess Diana ja prints Harry Foto: Stringer/Reuters/Scanpix

Varalahkunud printsess Diana meigikunstnik Mary Greenwell räägib, kuidas oli ühe kõige imetlusväärsema stiiliikooniga koos töötada ja avaldab nippe, kuidas endalegi printsessilikult särav nägu maalida. 

Greenwell alustas Dianaga koostööd 1991. aastal, mil printsess valiti ajakiri Vogue kaanestaariks. Ikooniline number, mille pildid tegi legendaarne moefotograaf Patrick Demarchelier, tegi Dianast üleöö stiiliikooni. 

Printsess Diana Patrick Demarchelier´i fotol
Printsess Diana Patrick Demarchelier´i fotol Foto: Vida Press

Jumestuskunstnik räägib, kuidas ta saavutas tulemuse, mis sai Diana signatuuriks ja millest räägitakse veel ka 20 aastat pärast tema surma. 

Mary soovis Dianale luua pehme glamuurse välimuse. Selleks soovitas ta printsessil lõpetada sinise laineri kasutamise, mis teda Greenwelli arvates hulga vanemaks tegi. «Ma tahtsin talle luua pehme ja kauni silmameigi, sest tema iseloom oli nii lahke ja soe,» sõnab ta. 

Veel räägib ta kuidas printsessile meeldis väga kui talle meiki tehti, sest see oli üks väheseid aegu, mil ta sai lihtsalt lõdvestuda.

Vaata videost, milliseid nippe veel Mary Greenwell kasutas!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles