Trad.Attack! peab üleujutuste tõttu kontserdi ära kolima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trad.Attack!
Trad.Attack! Foto: Renee Altrov

Trad.Attack!-i laupäeval, 26. augustil toimuv kontsert Setomaal viiakse Treski Küüni heinaamalt üle Värska laululava platsile. Põhjuseks on kolm päeva järjest sadanud vihma tekitatud üleujutused, mis on kontserdi ettevalmistuse ja korraldamise Treskis võimatuks muutnud.

Jalmar Vabarna: "Treskis on kolm päeva vahetpidamata vihma sadanud ja see on heinamaa praktiliselt üle ujutanud. Veetase on nii kõrge, et sügisel heinamaale sisse pandud drenaaži torud, mille ülesandeks on heinamaad kuivana hoida, on vee all ning enne kui veetase kraavides ei alane, ei muutu ka heinamaa olukord." Vabarna lisab, et kuna tegu on suurkontserdiga, siis tuuakse sellega seoses kohale ka palju tehnikat, alustades lavast, heli- ja valgustehnikast ning lõpetades kemmergute ja soojakutega. Kõike seda veavad raskeveokid, mille ligipääs alale pehmete teeolude tõttu on välistatud.

Setomaa kontserdile tuleb praeguse seisuga kohale üle 3500 inimese ning publiku heaolu ja turvalisust silmas pidades viiakse kontsert üle Värskas asuvale laululava platsile, kuhu ehitatakse täpselt sama lava, mis oli plaanis Treski heinamaale ehitada. Korraldajad annavad teada, et kõik muu jätkub plaanipäraselt ja laupäevaks on oodata ilusat ilma.

AJAKAVA:

18:00 VÄRAVAD

19:00 PUULUUP

20:00 REKET

21:00 TRAD.ATTACK!

23.00 Ametlik järelpidu toimub vanas sööklas laululava kõrval. Plaate mängivad DJ'd Lauri Täht ja Jaak Sova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles