Shanoni laulja Taavi Immato sai isaks?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Immato
Taavi Immato Foto: Butterfly Lounge

Shaoni laulja Taavi Immato annab Instagramis teada, et tema perekonda on 21. augusti pärastlõunal sündinud laps. 

Kas Taavi on lapse isa, onu või sugulane, ei ole teada, sest muusik jääb Elu24-le telefonitsi tabamatuks. Huvitav on küll asjaolu, et Taavi kauaaegse kallima, Pille-Riini Instagramis ei ole lapseootusest või värskest ilmakodanikust mitte ühtegi pilti. Riin postitab sotsiaalmeediasse fotosid, kus ta näeb välja peenikesem ja kaunim kui kunagi varem.

Paar veetis veel augusti alguses aega puhates Mallorcal ning sel ajal tabatud piltidel ei ole Pille-Riinil kõhtu ees näha. Hästi varjatud rasedus?

Pille-Riin Piho
Pille-Riin Piho Foto: Instagram

Taaviga kohtus Pille-Riin Pihoga, oma kauaaegse tüdruksõbraga, esmakordselt aastaid tagasi ühel Shanoni kontserdil, kui tüdruk oli kõigest 15-aastane. Põltsamaalt pärit kaunitar jäi Taavile publiku seast silma 2009. aasta sügisel Shanoni Tartu kontserdil. Tänaseks on paar koos olnud ligi 7 aastat, sellest kolm aastat kaugsuhtes. 

 

Hot wife, happy life! #mallorca #beachperfect

A post shared by Taavi (@taaviimmato) on

Igatahes, soovib Elu24 Taavile uue pereliikme sünni puhul palju õnne!

Sündinud 21.08 kell 14:50 #feelingblessed

A post shared by Taavi (@taaviimmato) on

cherry-on-top kind of day

A post shared by Pille-Riin (@prpiho) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles