Video: Mel B tormas otsesaatsest välja pärast Simon Cowelli kohatut nalja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mel B
Mel B Foto: Faye Sadou/MPI/Capital Pictures/FS/MPI/Capital Pictures

Teisipäevases «America´s Got Talent » otsesaates toimus pikantne seik kohtunike Simon Cowelli ja endise vürtsitüdruku Mel B vahel, mis lõppes sellega, et naine viskas Cowellile vett krae vahele ja lahkus lavalt.

Vahejuhtum sai alguse sellest, et oma etteastet esitanud mustkunstnikku tabas tehniline viperus ja Cowell tegi vägagi halvasti ajastatud nalja Mel B pulmaöö kohta. Mees sõnas, et selline tehniline viga on nagu Mel B pulmaöö, palju ootusärevust, aga mitte just rahuldava lõpptulemusega.

See kommentaar šokeeris endist vürtsitüdrukut, kes on keset lahutuskeerist oma kaasast Stephen Belafontest, silmnähtavalt ning ta tühjendas oma joogitopsi Cowelli suunas enne, kui ta lavalt minema tormas. Ka saadet juhtinud Tyra Banks oli juhtumist küllaltki kohkunud ning saatepublik saatis Mel B reaktsiooni suure aplausiga. 

Mel B ja Simon Cowell / Scanpix
Mel B ja Simon Cowell / Scanpix Foto: SCANPIX

Simon Cowell on tuntud oma teravate väljaütlemiste ja skandaalsete seisukohtade poolest, kuid tavaliselt langevad tema kriitikarahe alla saates osalejad, mitte kaaskohtunikud. Kas mees võis seekord liiga kaugele minna?

Simon Cowell / Scanpix
Simon Cowell / Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles