Näosaate 6. hooaja viies osaleja on blond kaunitar Draamateatrist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marta Laan
Marta Laan Foto: tv3 pressimaterjalid

Meeleolukas suurshow "Su nägu kõlab tuttavalt" toob sel sügisel ekraanile juba oma 6. hooaja! Kaheksast osalejast on tänaseks selgunud neli, kelleks on Hele Kõrve, Daniel Levi Viinalass, Hanna Martinson ja Bert Pringi. Täna selgus ka viies osaleja, kelleks on Draamateatri imeline näitlejanna Marta Laan.

Marta esmased emotsioonid olid ülevad: "Ma olin väga rõõmus ja elevil, aga eks natuke ehmatas ka, et nüüd tulebki ju päriselt see põnev teekond ette võtta. Natuke nagu tundmatusse vette hüppamine, samas ma olen seda saadet jälginud ja teatav ettekujutus on sellest olemas. Ma mäletan, et lippasin tol päeval läbi vanalinna Draamateatrisse etendusele ja see uudis andis õhtuks mõnusa elektri küll sisse, aga ega siis ju teistele veel rääkida ei tohtinud, seega rõõmustasin omaette!" 

Marta leiab, et hetkel on keeruline öelda, mis saavad saates olles tema trumpideks või mille ees hoopiski hirmu tunneb. "Ma tahaks loota, et huumorimeel ja Lavakunstikoolis ja Draamateatris töötades õpitu. Iseenda kohta on raske üldse midagi põhjapanevat öelda. See saade ja võimalus nii palju erinevaid rolle proovida käivitab mind küll väga! Eks ma laulmise pärast ikka natuke pabistan, sest ega ma sellega ju päris igapäevaselt ei tegele. Üleüldiselt ma ei tahaks vist väga midagi ette karta, eelkõige loodan, et on lõbus ja tore nii endal kui ka televaatajatel. Aga Märti ja kohtunike ilmselt tuleb karta küll!" naljatab Marta.

Kuid keda artistidest sooviks Marta ise jäljendada? "Võiks olla nii mehi kui naisi ja mida värvikamad tegelased seda parem, et oleks kuskilt kinni võtta. Samas mõni halli hiirekese tüüpi artist võib ka ju väga huvitav olla. Kui ma ausalt ütlen, siis ma võib-olla pelgaks ooperilauljaid ja väga laia hääleulatusega pop-diivasid ja ega ma räppinud ka veel oma elus ei ole. Eks selle kõigega on nii, et tuleb vist üles leida see õige konks millest kinni haarata ja siis vist on kõike võimalik teha," mõtiskleb Marta.

Sügisel proovib näitlejanna näosaate kõrvalt jätkata ka oma igapäevaste tegemistega. "Töö Draamateatris jätkub tavapärasel viisil, peale suve on palju taastusproove ja uus hooaeg hakkab pihta. Mul on omajagu etendusi mängida. Ma loodan, et teatri ja näosaate kõrvalt õnnestub mul natuke trenni ka jõuda ja seenele tahaks minna!" ootab Marta.

Lisaks Martale astuvad sel sügisel näosaate lavale ka Hele Kõrve, Daniel Levi Viinalass, Hanna Martinson ja Bert Pringi, kellega Marta lava jagamist ära ei jõua oodata. "Helega ma olin varem tuttav ja ta on üks mu lemmik näitlejannasid, seega mul on väga hea meel lähemalt näha, kuidas ta töötab. Daniel ja Hanna on energiapallid ja mõlemad väga vahvad ja võimekad tüübid. Bert on mulle erinevatelt lavadelt tuttav ja ka alati väga meeldinud. Tõtt-öelda tahaks kunagi tema juurde ka laulutundi sattuda. Ma arvan, et meil on väga tore kamp koos ja nalja saab kindlasti!" on Marta uue hooaja eel elevil.

"Su nägu kõlab tuttavalt" alustab oma 6. hooajaga juba sügisel ning toob kaasa kaheksa uut ja andekat talenti, kes rahvast oma paroodianumbritega naerutama hakkavad!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles