Ivo Linna kanaliha söömisest ei loobu: ka nõukaajal nägi selliseid õudsaid videosid

Irene Kivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivo Linna Eesti Laulu proov
Ivo Linna Eesti Laulu proov Foto: Toni Läänsalu

Elu24 uuris Ivo Linnalt, kas ta armastab oma toidulaual näha liha ning kas video Harjumaal Loo alevikus asuva Talleggi haudejaama kõrval seisvates prügikastides munakoorte ja surnud lindude vahel elusalt säutsuvatest tibudest, tema lihasöömist kuidagi mõjutab või mitte. 

«Ma olen kõigesööja. Kuigi ma ei ole pikalt rasvast liha tarbinud ning minu toidulaual on enamasti kala ja kana, on minu organism selline, et kui tekib isu süüa midagi rasvast, siis ma lähen ja seda ka teen seda. Ostan endale peekonit ja praen seda. Viimati tuli selline isu mul kaks aastat tagasi,» naerab Linna ja tõdeb, et tema ei keela endale toidulaual midagi, kuid nendib, et aastaid tagasi sõi ta liha palju rohkem.

Video Talleggi prügikastides elavatest ja surnud tibudest Ivo Linnat lihasöömisest ei võõruta: «Ka nõukaajal nägi õudsaid videosid lihafarmidest, kuid see kohe kindlasti ei pane mind kana mitte sööma. Meil on selline kliima, kus me vajame polstrit. Kui me elaksime kohas, kus me saaksime peotäie riisiga söönuks, oleks hästi, aga me elame Põhjamaal ja siin nii ei ole.»

Linna lisab ka lõpetuseks, et ta ei näe, et tulevikus eestlased üldse liha ei sööks. 

Loe lisaks: Video ja fotod: Talleggi haudejaama kõrval prügikastis olid elusad tibud segamini surnutega

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles