Ivanka Trump üritas Twitteris rahvast harida, kuid sattus naeru alla

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivanka Trump
Ivanka Trump Foto: Zach Gibson/RS/MPI/Capital Pictures/RS/MPI/Capital Pictures/Scanpix

USA presidendi Donald Trumpi tütar Ivanka Trump üritas Twitteri kaudu ameeriklasi tänase täieliku päikesevarjutuse suhtes harida, kuid sattus kaaskasutajate pila alla.

USA esitütar pani eile Twitterise joonistuse, mis aitab päikesevarjutusest aru saada.

Päikesevarjutus
Päikesevarjutus Foto: BEAWIHARTA/REUTERS/Scanpix

«Tahate teada, kuidas see toimub? Kuu liigub Maa ja Päikese vahel, varjates Maalt vaadatuna Päikese umbes kolmeks tunniks,» teatas tuntud naine.

Kohe haarasid irvhambad sellest kinni ja tegid mürgiseid vihjeid nii Donald Trumpi kui Valges Majas toimuva kohta.

«Igatahes kestab päikesevarjutus kauem kui mõne Valge Maja ametniku töötamine,» oli vihje viimase aja vallandamisseeriale Valges Majas.

Devin Duke’i nimelise kasutaja sõnul on Valges Majas toimuv nagu päikesevarjutus, sest seal läheb vaimselt aina pimedamaks.

Valge Maja läänetiivas tehakse renoveerimistöid.
Valge Maja läänetiivas tehakse renoveerimistöid. Foto: Ron Sachs/CNP/AdMedia/SIPA/Ron Sachs/CNP/AdMedia/SIPA/Scanpix

Oli ka neid, kelle arvates peaks Ivanka Trump Valge Maja nõunikuna tegelema hoopis teiste teemadega kui seda on päikesevarjutus.

Ivanka Trump
Ivanka Trump Foto: JOSHUA ROBERTS/Reuters/Scanpix

«Täname info eest, Ivanka. Kuid me ei vaja sinu selgitusi päikesevarjutuse kohta, palun selgita seda, miks su isa toetab neonatse ja paremäärmuslasi,» oli Keith Victori tviit.

Donald ja Ivanka Trump
Donald ja Ivanka Trump Foto: Alex Brandon/AP/Scanpix

Tony Posnanski kirjutas, et tänab Ivankat info eest, kuid ta peaks oma isale tegema selgeks, mis vahe on sõnal «heel» (kand) ja «heal» (paranema), sest ta vist ei tee nendel sõnadel vahet, kasutades neid valesti.

Üks isik loodab, et Ivanka Trump harib inimesi riigivõimu ja poliitika küsimuses.

«Tänan päikesevarjutust selgitava joonistuse eest. Järgmisel nädalal palun selgita, kuidas presidendi ametist tagandamise protsess käib,» kommenteeris Rob DeLong.

Veel soovitati Donald Trumpil päikesevarjutust ilma kaitsevahendita vaadata, sest siis on kindel, et tal tuleb USA presidendi kohalt silmakahjustuse tõttu tagasi astuda. 

USA president Donald Trump / KEVIN LAMARQUE/REUTERS/Scanpix
USA president Donald Trump / KEVIN LAMARQUE/REUTERS/Scanpix Foto: KEVIN LAMARQUE/Reuters/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles