Eesti edukam moekunstnik sai koostööpakkumise maailma ühelt suurimalt rõivaketilt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Disainer Roberta Einer
Disainer Roberta Einer Foto: Instagram/ Roberta Einer

Hõbenõela omanik Roberta Einer on hetkel üks kuumimaid nimesid Londoni moeilmas. Oma esimese kollektsiooni lõi andekas moejumalanna 12 aastaselt. 

Üles kasvanud Tallinnas, oli Robertal selge siht ja soov vallutada oma moeloominguga maailm. Ta teadis, et kui tahab moemaailmas kaugele jõuda, peab ta kolima Londonisse, mida ta 16 aastaselt ka tegi. 
Roberta on saanud akadeemilised teadmised ülikoolist University of Westminster, olnud praktikandina tööl Balmaini, McQueeni ja Roksanda moemajades. Aasta pärast bakalaureusekraadi saamist on Roberta Eineril isiklik moemaja.
Roberta edu on olnud pöörane - tema loomingut on kandnud sellised A-klassi kuuluvad staarid nagu Lady Gaga, Beyoncé, Rihanna ja teised. 
Värskes ajakirjas MOOD räägib Roberta sellest, kuidas talle tegi koostööpakkumise Gap rõivakett eesmärgiga luua neile allhanke korras spetsiaalkollektsoon. 
Populaarne moeväljaanne Female on valinud noore moedisaineri Roberta Eineri viie tõusva moedisaineri hulka. 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles