POMMUUDIS! Armastatud Owe Petersell lahkub Elmarist! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Owe Petersell
Owe Petersell Foto: Erakogu

Pikaaegne raadio Elmar peatoimetaja Owe Petersell annab 1. oktoobril teatepulga üle Mari-Liis Männikule.

“Olen Elmariga seotud olnud täpselt 20 aastat. See on pikk aeg ja selle jooksul on palju muutunud. Kuivõrd kuulajad on aga jätkuvalt meiega, siis järelikult oleme olnud õigel teel. Elmari roll meie artistide ja siinse muusika propageerimisel on olnud tohutu ja seda väljundit on jätkuvalt väga vaja. Kõikide nende aastate jooksul on muusika kõrval Elmari märksõnadeks olnud sõbralikkus ja hoolivus - minu arvates just selles ongi olnud raadiojaama edu võti. Usun, et see "võti" jääb Elmarile ka tulevikus ja usaldatuna headesse kätesse jätkub raadio edulugu,” ütles Owe, kes ei välista pärast pikemat puhkuseperioodi “Elmaris” saatejuhina jätkamist.

Mari-Liisi on lõpetanud Tartu Ülikooli ajakirjanduse ja kommunikatsiooni eriala ja töötanud Elmaris erinevatel ametikohtadel ligi 13 aastat.

Mari-Liis Männik
Mari-Liis Männik Foto: Erakogu

“Täname Owet suurepärase töö eest ja austame tema otsust aeg maha võtta. Mari-Liisile aga soovime edu uues ametis, sest Elmari suurt rolli Eesti muusikamaastiku edendamisel ei saa kuidagi alahinnata ei nüüd ega tulevikus,” ütles Eesti Meedia juhatuse esimees Sven Nuutmann.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles