Pildid ja video: miljardär Elon Muski ema Maye on olnud 50 aastat modell

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maye ja Elon Musk
Maye ja Elon Musk Foto: MPI99/Capital Pictures/MPI99/Capital Pictures/Scanpix

Lõuna-Aafrika Vabariigi päritolu leiutaja ja investori, miljardär Elon Muski ema Maye Musk on sama kuulus kui ta poeg.

69-aastane Maye Musk on töötanud 50 aastat modellina, ta näeb seni kena välja ja liigub suurtel moelavadel, teatab Huffington Post.

Maye Musk
Maye Musk Foto: ADM/Capital Pictures/ADM/Capital Pictures/Scanpix

Maye Musk ei ole lihtsalt ilus näolapp ja suurepärane, heas vormis keha, vaid ta on ka haritud naine. Lisaks modellikarjäärile on sel naisel kaks kõrgharidust, millest esimene on toitumisnõustamises ja teine äris.

Maye Musk
Maye Musk Foto: John Palmer/MPI/Capital Pictures/JP/MPI/Capital Pictures/Scanpix

Maye Muskil on lisaks Elon Muskile veel kaks kuulsat last, restoranipidajast poeg Kimbal Musk ja režissöörist tütar Tosca Musk.

Maye ja Elon Musk
Maye ja Elon Musk Foto: MPI99/Capital Pictures/MPI99/Capital Pictures/Scanpix

«1965. aastal tegin oma esimese kosmeetikareklaami. 50 aastat hiljem olen ikka moealal ja naudin tööd,» teatas Maye Twitteris.

Maye Musk, sünninimega Haldeman, sündis 19. aprillil 1948 Kanadas Saskatchewanis Reginas. Ta oli üks kaksikutest, peres oli kokku viis last.

Vanemad Winnifred Josephine  ja Joshua Norman Haldeman oli seiklushimulised ning pere kolis 1950. aastal Lõuna-Aafrika Vabariiki.

Maye jõudis 1969. aastal Lõuna-Aafrika missivõistluste finaali, 1970. aastal abiellus ta ärimehest inseneri Errol Muskiga. Paar läks lahku 1979.

Maye Musk
Maye Musk Foto: ADM/Capital Pictures/ADM/Capital Pictures/Scanpix

Maye ja Errol Muski poeg Elon Musk sündis 28. juunil 1971, poeg Kimbal Musk sündis 20. septembril 1972 ja tütar Tosca Musk sündis 21. juulil 1974.

Elon Reeve Musk (sündinud 28. juunil 1971 Pretorias) on Lõuna-Aafrika päritolu Ameerika Ühendriikide ärimagnaat, insener, leiutaja ja investor.  Ta on SpaceX-i asutaja, tegevjuht ja tehnoloogiajuht,Tesla Motorsi kaasasutaja, tegevjuht ja tootearhitekt, SolarCity esimees ja OpenAI kaasesimees.

Samuti on ta ettevõtete Zip2 ja PayPal kaasasutaja.

2016. aasta jaanuari seisuga hinnati tema vara väärtuseks 12,4 miljardit USA dollarit, millega ta oli Ameerika Ühendriikides jõukuselt 39. kohal.

Elon Musk / MARIO ANZUONI/REUTERS/Scanpix
Elon Musk / MARIO ANZUONI/REUTERS/Scanpix Foto: MARIO ANZUONI/Reuters/Scanpix
Elon Musk
Elon Musk Foto: FRANCOIS MORI/AP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles